1
1

“A Never (T)old Story”

Het zit in ons DNA dat wanneer een project gepromoot moet worden, wij de doelgroep weten te raken met een unieke factor aan presentatie.
We vertalen doelstellingen in spraakmakende gebeurtenissen voor opdrachtgevers die buiten de lijntjes durven te kleuren. Evenementen die het waard zijn om te delen en het publiek het gevoel geeft van…”A Never told Story”.

GESPECIALISEERD

Promoten en verbinden zijn begrippen waar we ons thuis bij voelen. Wij bedenken de richting, de stijl, de vorm waarmee elk evenement een eigen gezicht krijgt. We verdiepen ons in de doelgroep, de mentaliteit en de gebruiken zodat we een zelfde taal spreken en zijn we bij machte om talent in een vroeg stadium te spotten.

COSTUM MADE

Wij hanteren een voor de evenementen wereld unieke manier van budgettering waardoor we gemiddeld 20 % efficiënter kunnen werken, zonder de kwaliteit of de impact daarmee geweld aan te doen.

GRENZELOZE VISIE

Ongelimiteerd en vooral zonder kaders of grenzen, visie op mogelijkheden en geen overbrugbare problemen.
Elke nieuwe opdracht is een “unique selling point” die wij benaderen met een “out of the box” creativiteit en vooral onbeperkte visie. De kans is bij ons heel groot dat elke opdracht omgeturnd wordt tot succes.

THE CHALLENGE CONTINUE’S

Daag ons uit en ervaar wat we doen. Door ons brede netwerk van creatievelingen zijn we in staat originele, pakkende en doelgerichte oplossing te bedenken. We denken graag mee en zijn in staat (deel)oplossingen te bedenken en uit te voeren. Bel of mail voor een inspirerende afspraak.
Doordat wij gewend zijn na te handelen en te denken over dingen die we kennen. De kans is dan dus groot dat de creatieve bouwstenen vaak op eenzelfde wijze worden gestapeld. M.E.G een creatief bureau dat gebruikt maakt van derden. Mensen uit geheel verschillende vakgebieden die het een uitdaging vinden om na te denken over het hoe in te vullen van een opdracht. Een fotograaf/filmer benadert de opdracht ruimtelijk – inhoudelijk terwijl iemand met een pr/communicatie.

Neem nu contact op : +31 6 54210528 of email naar : info@djorlando.nl