Waar het gaat om muziek en entertainment is Multi Entertainment Global van alle markten thuis.
M.E.G. heeft evenementen en concerten ( al dan niet in samenwerking met nationale en internationale partners) georganiseerd in Nederland, Engeland, Belgie, Spanje, Curacao, Suriname, Brazilië, Dubai, Abu Dhabi en Bahrein.
Om te zien met welke artiesten M.E.G. in het verleden reeds heeft gewerkt kunt u simpelweg op deze pagina klikken op onze artiesten button.
Voor toekomstige projecten kan je klikken op de button upcoming events.
Zelf een event of een artiest nodig voor bijvoorbeeld uw bedrijf , bruiloft, verjaardag of andere feestelijke aangelegenheid? Ook daarin voorziet M.E.G. op meerdere fronten van service en advies.
Klik daarvoor op onze button zakelijk en wij regelen het van daaruit vvoor u van a tot z .
Artiesten en management……….
M.E.G. heeft door de jaren heen een groot assortiment aan dj’s, artiesten van allerlei genres (dus niet alleen muzikale artiesten) opgebouwd. Voor een groot deel van deze artiesten doen wij ook de boekingen en het management.
In die hoedanigheid kunnen wij u dus naast de productie van uw evenement ook een kwalitatief een goede custom made invulling geven voor uw evenement. de opdracht weer vanuit haar vakgebied zal benaderen. Omdat geen opdracht hetzelfde is, is M.E.G het creatieve brein van uw wensen en ontstaat een uitvoerbaar, effectief en origineel evenement.
Kortom Multi Entertainment Global is indeed just that. Entertainment wereldwijd.