CLASSIC DJ’S ERIC & ORLANDO

Het moest en zou ervan komen. Na eerdere edities in diverse steden en zelfs een heuse cruise, alsmede de jaarlijkse outdoor editie op het Kwaku festival,komt het populaire danceclassics event GOING BACK 2 MY ROOTS naar Almere.

By dope demand kun je wel zeggen, want tientallen, zoniet honderden bezoekers van G.B.T.M.R. wonen of werken in Almere en vragen al maanden om een high quality danceclassics event. En als we toch al naar Almere gaan, dan ook maar meteen in de mooiste, meest luxe en meest klantvriendelijke locatie van Almere.

Club 26Twelve op de Grote Markt 25 zal de locatie zijn waar op zaterdag 9 september a.s.een feest van herkenning, nostalgie en herinneringen losbarst.

Het magische dj/mc duo Kid en Orlando, staat garant voor een volle dansvloer met hun afwisselende en opzwepende manier van draaien.Hiernaast zal de vrouwelijke touch van Miss Naad het geheel muzikaal helemaal compleet maken. In combinatie met het fantastische geluid waarover de locatie beschikt kan het niet anders dan goed aflopen op deze nu al memorabele zaterdag 9 september.

GOING BACK 2 MY ROOTS trapt hiermee af voor het nieuwe seizoen en in die hoedanigheid bieden Club 2612 en Going Back 2 My Roots de mogelijk om je in te schrijven voor GRATIS tickets ( max 2 kaarten per persoon) .Op=OP!!! Surf hiervoor naar https://tibbaa.com/order/xlomdvae8t?lang=nl . Om de voorverkoop prijs hoef je het ook niet te latn, want deze bedraagt slechts 5 euro…. ja je leest het goed . 5 euro.

Voor tickets en vip arrangementen surf je naar www.goingback2myroots.nl of www.club2612.nl .

Voor meer info kan ook gebeld worden met 06-15341101 of 06-15341201 of 0654 210528.

Let’s not worry about the future but enjoy the past.

  • CLASSIC DJ’S ERIC & ORLANDO
  • op zaterdag 9 september
  • CLUB 2612 op de Grote Markt 25
  • ALMERE.http://www.facebook.com/Superfreakevents/
  • http://www.facebook.com/GBTMR/
  • Parkeeren : Gratis