Multi Entertainment Global, kortweg M.E.G. is in 1991 opgericht door Orlando Valpoort, (beter bekend als DJ Orlando)  en sindsdien uitgegroeid tot een begrip in de nationale en inernationale entertaimment en showbiz scene. Met strategische gelegenheidspartners als Mojo Concerts, Greenhouse Talent en diverse andere respectable organisaties kan MEG zich meten met de grootste partijen als het gaat om zowel nationale als internationale commerciele evenementen,   concerten, artiestenbemiddeling, management en consultancy.

“Costum-made is a small definition”

ONS KANTOOR

M.E.G
Wij zijn een klein team met een harde kern, door onze diverse combinaties van networkers, is er een groot netwerk ontstaan. Hierdoor is een team onstaan die zeer flexible ingesteld is en daarom in staat elk opdracht te bundelen met de juiste talenten.
M.E.G staat voor mobiliteit, kwaliteit en kostenbewust projecten realiseren.
Door te richten op de essentie van communicatie, uitwisselen van creatieve gedachtengangen, ontwikkelen en regisseren wij concepten van alle maten en vormen.
Geconcentreert om alitijd een waardevolle relatie te bewerkstelligen is M.E.G de ideale partner.

Elke nieuwe opdracht is een “unique selling point” die wij benaderen met een “out of the box” creativiteit en vooral onbeperkte visie. De kans is bij ons heel groot dat elke opdracht omgeturnt wordt tot succes.
Doordat wij gewend zijn na te handelen en te denken over dingen die we kennen. De kans is dan dus groot dat de creatieve bouwstenen vaak op eenzelfde wijze worden gestapeld.

M.E.G is een creatief bureau dat gebruik maakt van derden. Mensen uit geheel verschillende vakgebieden die het een uitdaging vinden om na te denken over het hoe in te vullen van een opdracht. Een fotograaf/filmer benadert de opdracht ruimtelijk – inhoudelijk terwijl iemand met een pr/communicatie achtergrond de opdracht weer vanuit haar vakgebied zal benaderen. Omdat geen opdracht hetzelfde is, is M.E.G het creatieve brein van uw wensen en ontstaat een uitvoerbaar, effectief en origineel evenement.

GESPECIALISEERD

Promoten en verbinden zijn begrippen waar we ons thuis bij voelen. Wij bedenken de richting, de stijl, de vorm waarmee elk evenement een eigen gezicht krijgt. We verdiepen ons in de doelgroep, de mentaliteit en de gebruiken zodat we eenzelfde taal spreken en zijn we bij machte om talent in een vroeg stadium te spotten

COSTUM MADE

Wij hanteren een voor de evenementen wereld unieke manier van budgettering waardoor we gemiddeld 20 % efficiënter kunnen werken, zonder de kwaliteit of de impact daarmee geweld aan te doen.

THE CHALLENGE CONTINUE’S

Daag ons uit en ervaar wat we doen. Door ons brede netwerk van creatievelingen zijn we in staat originele, pakkende en doelgerichte oplossing te bedenken. We denken graag mee en zijn in staat (deel)oplossingen te bedenken en uit te voeren. Bel of mail voor een inspirerende afspraak
Doordat wij gewend zijn na te handelen en te denken over dingen die we kennen. De kans is dan dus groot dat de creatieve bouwstenen vaak op eenzelfde wijze worden gestapeld. M.E.G een creatief bureau dat gebruikt maakt van derden. Mensen uit geheel verschillende vakgebieden die het een uitdaging vinden om na te denken over het hoe in te vullen van een opdracht. Een fotograaf/filmer benadert de opdracht ruimtelijk – inhoudelijk terwijl iemand met een pr/communicatie.

Contact us

You can Call or Mail us!

Phone+31 6 54210528
E-mail: info@djorlando.nl